EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

УДОСКАНОНАЛЕННЯ ОБЛІКУ ТОВАРІВ ТА ПОШУК ІНШИХ ШЛЯХІВ ЇХ РЕАЛІЗАЦІЇ
А. П. Макаренко, К. Д. Пугач

УДК: 657 : 658.62

А. П. Макаренко, К. Д. Пугач

УДОСКАНОНАЛЕННЯ ОБЛІКУ ТОВАРІВ ТА ПОШУК ІНШИХ ШЛЯХІВ ЇХ РЕАЛІЗАЦІЇ

Анотація

Стаття присвячена новому підходу до реалізації товарів на підприємстві, запропоновано нові способи торгівлі товарами. З метою удосконалення обліку на підприємствах де є відділ Інтернет-торгівлі магазину запропоновано здійснити зміни у робочому плані рахунків підприємства до рахунку 28 «Товари».

A. Makarenko, K. Pugach

THE IMPROVEMENT OF THE GOODS ACCOUNTING AND SEARCHING OTHER WAYS OF THEIR REALIZATION

Summary

The article is devoted to a new approach to the sale of goods at the enterprise, and offered new ways of trade in goods. In order to improve the accounting at the enterprises where there is a department of Internet trade of the store it is proposed to make changes in the working plan of the accounts of the enterprise to the account 28 "Goods".

№ 1 2018

Кількість переглядів: 2985

Відомості про авторів

А. П. Макаренко

д. е. н., професор, завідувач кафедри обліку, аналізу оподаткування та аудиту, Запорізька державна інженерна академія, м. Запоріжжя

A. Makarenko

Doctor of Economics, Professor, Head of the Department of Accounting Analysis Taxation and Audit of Zaporizhzhya State Engineering Academy, Zaporozhye


К. Д. Пугач

магістрант, Запорізька державна інженерна академія, м. Запоріжжя

K. Pugach

master, Zaporizhzhya State Engineering Academy, Zaporozhye

Як цитувати статтю

Макаренко А. П., Пугач К. Д. Удосканоналення обліку товарів та пошук інших шляхів їх реалізації. Ефективна економіка. 2018. № 1. – URL: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=6090 (дата звернення: 20.04.2021).

Makarenko, A. and Pugach, K. (2018), “The improvement of the goods accounting and searching other ways of their realization”, Efektyvna ekonomika, [Online], vol. 1, available at: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=6090 (Accessed 20 Apr 2021).

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.