ЕКОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Г. А. Толок, Є. В. Толок
УДК: 338.439.021.1
Г. А. Толок, Є. В. Толок
ЕКОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Анотація
У статті розглядаються питання регулювання безпеки харчових продуктів, застосування інтегрованих систем управління на підприємствах. Виявлено ключові завдання управління якістю харчових продуктів та запропоновано застосовування постійно діючих процедур для забезпечення підвищення відповідальності за ефективність та об'єктивність контролю якості сировини, дотримання правил ведення технологічних процесів переробки, маркування готових продуктів.
G. A. Tolok, Y. V. Tolok
ENVIRONMENTAL PROTECTION OF QUALITY AND SAFETY OF FOODSTUFFS
Summary
The article deals with issues of food safety regulation, application of integrated management systems at enterprises. The key tasks of food product quality management were identified and the use of permanent procedures to increase responsibility for the efficiency and objectivity of raw material quality control, compliance with the rules of processing processing processes, labeling of finished products was proposed.
№ 6 2018
Кількість переглядів: 6155