EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА ЦУКРОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ В УКРАЇНІ
І. М. Дашко

УДК: 338.43:664.1

І. М. Дашко

ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА ЦУКРОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ В УКРАЇНІ

Анотація

Обґрунтовано цукропереробну галузь в Україні та в світі, ефективність яких має велике економічне значення, тому як цукор є важливим експортним продуктом і забезпечує валютні надходження державі. Проаналізовано структуру виробництва цукру за виробниками в Україні та кількість цукрових заводів в розрізі областей і на основі чого надані висновки щодо основних проблем та ефективної діяльності цукропереробних підприємств України.

I. M. Dashko

EFFICIENCY OF PRODUCTION OF SUGAR PROCESSING ENTERPRISES IN UKRAINE

Summary

Sugar processing industry in Ukraine and in the world is substantiated, the efficiency of which is of great economic importance, because sugar is an important export product and provides foreign exchange earnings to the state. The structure of sugar production by producers in Ukraine and the number of sugar mills in the breakdown of regions are analyzed and on the basis of which the conclusions on the main problems and effective activity of sugar refineries of Ukraine are given.

№ 4 2018

Кількість переглядів: 2236

Відомості про авторів

І. М. Дашко

к. е. н., доцент кафедри обліку та менеджментуКриворізького факультету Запорізького національного університету

I. M. Dashko

c.e.s., associate Professor of the Department of accounting and management,Zaporizhzhya National University, faculty of ZNU in Kryvyi Rih

Як цитувати статтю

Дашко І. М. Ефективність виробництва цукропереробних підприємств в Україні. Ефективна економіка. 2018. № 4. – URL: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=7679 (дата звернення: 22.04.2021).

Dashko, I. M. (2018), “Efficiency of production of sugar processing enterprises in Ukraine”, Efektyvna ekonomika, [Online], vol. 4, available at: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=7679 (Accessed 22 Apr 2021).

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.